Opinie

Treść 1-10 z 35.
23-05-2018 15:37
Marta i Marcin - Płock
Myślisz zespół na wesele? Wybierz dobrze, wybierz SunRise!;) Tworzą go mega sympatyczni ludzie, którzy potrafią zapewnić świetną zabawę do białego rana!!! A to wszystko dzięki pełnemu profesjonalizmowi, ponieważ grając piosenki na życzenie udowodniliście indywidualne podejście do klienta!!! ;) Grupa jest bardzo zgrana, widać, że swoją pracę wykonują z wielką chęcią oraz przyjemnością!!! :) Dzięki SunRisiakam dzień dwudziesty ósmy kwietnia już nigdy nie będzie dla nas taki sam, ponieważ sprawiliście, że w tym wyjątkowym dla nas dniu czuliśmy się po prostu super, no i przede wszystkim bawiliśmy się idealnie wraz z naszymi gośćmi, którym również bardzo się podobało i wspominają ten dzień z wielkim uśmiechem na ustach!!! :) Wasz repertuar jest naprawdę przekozacki, ponieważ tworzą go piosenki z szalonych lat dziewięćdziesiątych oraz melodie ze współczesnego disco, dlatego każdy, starszy czy młodszy bez problemu odnajdzie się w Waszym klimacie!!! ;) Cudowne przyśpiewki przy stołach dodały jeszcze więcej wyjątkowości całej uroczystości, jednocześnie sprawiając, że ludzie jeszcze chętniej chcieli się bawić!!! ;) Konkursy podczas oczepin stanowiły fantastyczną rozrywkę dla biesiadników! :) Całą Waszą pracę oceniamy na 12/10!!! ;) Jesteście naprawdę super zespołem, a przede wszystkim cudownymi ludźmi, dlatego polecamy serdecznie współpracę z SunRisem!!! ;) Dziękujemy Wam pięknie z całego serduszka za wszystko!!!
20-08-2016 12:10
Adam i Justyna - Płock
Dziękujemy serdecznie zespołowi Sunrise za wspaniałą zabawę na naszym weselu 6.08.2016 roku :) Zespół spisał się znakomicie, wszyscy byli bardzo zadowoleni z zabawy. Fajny dobór repertuaru dla zróżnicowanej grupy gości, reakcja na wszystkie życzenia specjalne, uzgadnianie z nami różnych rzeczy i inne. Polecamy każdemu :) Pozdrawiamy!
15-08-2016 15:22
Judyta i Lukasz - Szpiegowo
Dziekujemy serdecznie zespolowi Sunrise za wspaniala zabawe:)
Wesele odbylo sie 25.06.2016 ten dzien pozostanie dla nas niezapomniany miedzy innymi dzieki Wam kochani.Pelen profesjonalizm,wokal,wspaniale oczepiny,zabawianie gosci po prostu jestescie najlepsi!!Polecamy kazdemu i jeszcze raz dziekujemy!:)
14-11-2015 12:47
Monika i Łukasz - Miszewo Murowane
Serdecznie dziękujemy za wspaniałe wesele z zespołem Sunrise.Nasz Wielki dzień odbył sie 17.10.2015r.Fantastyczny zespół!Jesteście mega pozytywnymi ludźmi,naładowani energią i pozytywnymi wibracjami!Cieszymy się,że byliście z Nami w tym najważniejszym dla Nas dniu!Gorąco polecaMY!:)
29-09-2015 20:34
Agata i Paweł - Kleszewo k/Pułtuska
Wesele 05.09.2015

Nie mogliśmy dokonać lepszego wyboru:)SUNRISE spełnił nasze oczekiwania pod kazdym względem: pełen profesjonalizm,zaangażowanie, dynamiczny repertuar i super zabawa aż do rana:)))Goście byli zachwyceni. Obecni na weselu jak i ich znajomi pytaja nas o kontakt do zespołu:) Także Gorąco Polecamy:)
09-07-2015 12:31
Patrycja, Grzegorz - Włocławek
06.06.2015r. wesele w Skórznie pod Włocławkiem
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela! Pozdrawiamy cały skład zespołu i szczerze polecamy :) Zespół świetnie dopasowuje repertuar do temperamentu gości weselnych :) Jeśli chcecie aby Panie na weselu zdejmowały buty już po pierwszej godzinie tańców to nie wahajcie się i wybierzcie SUNRISE! Naprawde świetna kapela! Gorąco polecamy!
14-04-2015 09:49
Marta, Łukasz - Płock
Bardzo dziękujemy zespołowi SunRise za wspaniałą zabawę weselną !Nasz Wielki dzień odbył się 05.04.15 r. Wesele było bardzo udane, wszyscy goście zadowoleni, muzyka idealna. Polecamy wszystkim, którzy mają obawy i poszukują świetnego zespołu, bo naprawdę warto!!! Nie spotkaliśmy się z negatywnymi opiniami. Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy cały zespół, życzymy licznych występów i samych sukcesów.
Młodzi;)
11-02-2015 10:29
Emilia, Mariusz - Czerwińsk nad Wisłą
Dziękujemy zespołowi SunRise bardzo serdecznie za wspaniałą zabawę na naszym weselu oraz za repertuar tak wspaniale dopasowany do Nas i do naszych gości.
Mimo, niespodziewanego wydarzenia zespół nadal prowadził wesele w niepogorszonej jakości za co dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuacje.Po obejrzeniu kilku nagrań bardzo z mężem się obawialiśmy, ale teraz wiemy że nie było czego, muzyka była szybka dynamiczna i co najważniejsze piosenki na czasie.Także możemy z czystym sumieniem polecić zespół i napewno gdybym miała jeszcze raz decydować o zespole napewno bym wybrała ten zespół jeszcze raz. Podejście mega profesjonalne do Nas, mimo przekroczenia czasu końca wesela, zespoł nie obciążył nas dodatkowymi kosztami co też o czymś świadczy, że są osobami wyrozumiałymi z którymi zawsze można dojść do porozumienia. Jeszcze raz dziękujemy w imieniu swoim i gości za super zabawe.
06-11-2014 20:00
Marzena i Michał - Płock
Bardzo dziękujemy zespołowi SunRise za profesjonalne podejście i oprawę muzyczną Naszego Wesela (4.10.2014). Dobór repertuaru, wokal, prowadzenie zabawy z gośćmi -wszystko na bardzo wysokim poziomie. Polecamy i pozdrawiamy.
01-11-2014 19:10
Krzysztof i Anita - Sierpc
Bardzo dziękujemy zespołowi SunRise za wspaniałą zabawę weselną !Nasz Wielki dzień odbył się 19.07.2014r.Dzięki Wam nasze weselę jest dla nas i naszej rodziny niezapomniane. Bardzo polecamy zespół SunRise, ponieważ jest to grupa muzyczna, która przypadnie do gustu każdemu słuchaczowi, a dzięki ich bogatemu doświadczeniu i przygotowaniu muzycznemu spełni wasze wysokie oczekiwania. Występ zespołu to szeroka kompozycja możliwości instrumentalnych i wokalnych, wzbogacona dodatkowo profesjonalnymi efektami świetlnymi. Zapewniają również rozrywki na najwyższym poziomie. Ich zespół pięcioosobowa grupa zagwarantuje Wam dynamiczne show, niezapomniane wrażenia i wspaniałą zabawę!
Dzięki temu zespołowi muzycznemu Nasze błogosławieństwo w domu, uroczyste wprowadzenie Pary Młodej na salę, toasty weselne, pierwszy taniec, oczepiny z ciekawymi zabawami i konkursami, biesiadę przy stołach, Nasz dzień stał się najważniejszym i niezapomnianym dniem w życiu. Wszyscy goście oraz my byliśmy bardzo zachwyceni ich muzyką. Bardzo polecamy i mocno dziękujemy za fantastyczną zabawę weselną. Pozdrawiamy i Polecamy gorąco!!!!