Opinie

Treść 21-30 z 34.
18-06-2013 19:29
Marta i Michał - Płock, 8 czerwiec 2013
Witamy! Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę na naszym weselu! jesteśmy bardzo zadowoleni, dzięki Wam Nasi goście bawili się do samego rana i będą Nasze wesele wspominać z radoscią. Z pewnością będziemy polecać Wasz zespół! Goście byli zadowoleni, więc my tym bardziej szcześliwi, gdyż zabawa była niesamowita. Dzięki również za fajną współpracę pod względem organizacyjnym - za to, że w czasie wesela dzięki Łukaszowi zawsze wiedzieliśmy, jaką zabawę planujecie dla naszych gości. Wokalistka zespołu, p. Paulina ma mega piękny głos. Sunrise potrafi wzruszyć, sama się o tym przekonałam. Gdy tylko Was usłyszałam, od razu wiedziałam, że to Wy musicie grać na naszym weselu. Totalny profesjonalizm !!! Ten zespół gra z sercem i wie, jak zabawić wszystkich. Dziękujemy bardzo! Z pewnością jesteście godni polecenia! pozdrawiamy:) Marta i Michał:)
19-04-2013 21:52
Marzena i Marcin - Płock
Dziękujemy bardzo Zespołowi SunRise za udane wesele 13.04.2013. Zespół godny polecenia. Polecamy każdemu kto chce się dobrze bawić na swoim własnym weselu. Pozdrowienia dla całego Zespołu.
21-10-2012 22:01
Martyna i Łukasz - Płock
Na początku bardzo dziękujemy członkom zespołu za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym weselu, a wszystkim czytającym opinię z czystym sumieniem polecamy Zespół SunRise. Jesteśmy bardzo zadowoleni, nie wyobrażamy sobie, żeby mogło być lepiej. Świetny repertuar, zangażowanie na maksa do samego rana... (co rzadko się zdarza), rewelacyjna atmosfera, wszystko zaplanowane, żadnych niemiłych niespodzianek - wszystko na najważszym poziomie :):) Młodz, rodzicie i przede wszystkim goście bardzo zadowoleni. Zespół współpracował z nami na weselu i na poprawinach, w trakcie których zabawili nas i nie okazywali żadnego zmęczenia. Mają bogaty repertuar - każdy znajdzie coś dla siebie... od starszych kawałków po te bardzo nowoczesne. Podsumowując nic dodać nic ująć. Jeszcze raz dziękujemy i z całego serca polecamy :):):)
25-09-2012 22:12
Nina i Artur - Płock
Witamy.
Chcielibyśmy GORĄCO PODZIĘKOWAĆ zespołowi SUNRISE za fantastyczną zbawę na naszym weselu 15.09.
Wszyscy byli bardzo bardzo zadowoleni,najlepiej świadczy o tym fakt,że ponad połowa gości została do samego końca i bawiła się do białego rana.Potrafią tak dobrać repertuar muzyczny,że trafia w gusta gości młodych i starszych....naprawdę super zespół godny polecenia.Wspaniale poprowadzone oczepiny, zabawy integracyjne z gośćmi,stały kontakt z nami pozwolił na to,że na weselu mieliśmy wszystko dopiete na ostatni guzik.Dogadują się bez problemu z kuchnią,kamerzystą i fotografem co sprawia,że to wszystko współgra i zabawa jest na najwyższym poziomie bez żadnych niespodzianek.Bardzo gorąco polecamy i serdecznie DZIĘKUJEMY za SUPER zabawę :) pozdrawiamy
16-09-2012 18:48
paweł ilona - płock
Witamy serdecznie wszystkich osób poszukujących zespołu na własne wesele! Chcielibyśmy zakomunikować że jeżeli czytacie tą opinie to znaczy, że już znaleźliście idealny zespół. ONI SĄ WSPANIALI!!! Niedawno grali na naszym weselu i naprawdę jesteśmy mega zadowoleni...super wokale, organizacja, prowadzenie, wszystko na najwyższym poziomie. A nie będę już wspominać jak goście są zadowoleni...no rewelacja(do dziś ich chwalą) Także bez żadnych wątpliwości możemy śmiało polecić ten zespół i wszystkim którzy go wybrali życzyć wspaniałej zabawy pozdrwiamy Paweł i Ilona
27-08-2012 19:07
Michał P - Warszawa
Bardzo dziękujie za udane wesele w warszawie 25.08.2012
08-08-2012 18:36
Iza i Tomek - Płock
Witam,
09.10.2010 zespół SUNRISE fenomenalnie bawił gości na naszym weselu. Stworzyli fantasyczną atmosferę, którą zarówno my jak i nasi goście wspominamy do dziś. Zespół bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, od początku do samego końca imprezy dawali z siebie wszystko. Mają szeroki repertuar, który trafi do każdego nawet najbardziej wymagającego gościa, świetnie potrafią wyczuć gości i dostosować się do ich gustu. Wspaniali, symatyczni ludzi z ogromnym talentem. Polecamy serdecznie i życzę każdej młodej parze, aby ich wesele było tak cudowne jak nasze.
Pozdrawiam
06-08-2012 21:11
Ilona i Radek - WARSZAWA
ZESPÓŁ SUNRISE WYMIATA!!!

Grają niesamowicie ! Potrafią zabawić nawet najbardziej wymagających gości. Konkursy oczepinowe w ich wykonaniu również są niesamowite. Na naszym weselu grali imponująco - znajomy który był u nas na weselu po 2 godzinach grania podszedł do zespołu i zamówił ich na swoje wesele. Naprawde warto wynająć ten zespół. Ponadto głos wokalistki jest olsniewający. Gorąco polecamy i pozdrawiamy.
02-08-2012 19:45
Kinga - Włocławek
Miałam w lipcu przyjemność bawić się na weselu kuzynki przy muzyce tego zespołu i muszę przyznać, że są niesamowici! Zauroczyli mnie do tego stopnia, że bez wahania razem z moim narzeczonym zadecydowaliśmy, że w przyszłym roku to właśnie ZESPÓŁ SUNRISE uświetni nasze przyjęcie weselne. W swoim repertuarze mają różnorodne piosenki; mają taki Power w sobie, że każdemu się udziela i aż same nogi rwą do tańca! Cały czas nawiązują kontakt z gośćmi podczas imprezy i potrafią rozruszać każde towarzystwo, do tego śmieszne zabawy oczepinowe. Naprawdę świetna kapela! Jak najbardziej polecam każdemu, gorąco pozdrawiam i do zobaczenia za rok! :))
31-07-2012 22:33
Nowożeńcy - Płock
Dziękujemy za piękną oprawę muzyczna naszego wesela! Możemy polecić ten zespół każdemu bez obaw. Młodzi ludzie, ale z profesjonalnym podejściem do tego, co robią, duże umiejętności muzyczne, świetne wokale: męski i żeński, szeroki repertuar – dla młodych i starszych. Potrafią wprowadzić gości w świetny nastrój i porwać wszystkich do weselnych zabaw, ale najważniejsze jest to, że ta praca to dla nich przyjemność i zabawa. Goście to czują i dlatego świetnie się bawią. Serdecznie dziękujemy – jesteście niesamowici :))